dimarts, 12 de gener del 2010

AF: Milford Wolpoff



El doctor Milford Wolpoff (1942) és un paleoantropòleg i professor d'antropologia a la Universitat de Michigan. Es troba al Top10 de "experts" en evolució humana més famosos del món.
I és que no n’hi per menys: el nostre estimat Milford té les seves (molt) pròpies teories sobre l’evolució humana, unes teories que xoquen de ple contra la corrent majoritària, sobretot amb l’Out òf Àfrica; sí, ho heu encertat: en Milford és un multirregionalista, però no un d’aquells multirregis tímids que diuen amb un fil de veu “sí, segurament hi devia haver interbreeding, però va deixar poc o cap rastre”, no no, què va; ell és un MULTIRREGIONALISTA amb majúscules, un que no s’acolloneix davant l’evidència implacant i creixent a favor del Fora d’Àfrica, i que diu el que pensa sense embuts, passi el que passi.
Per demostrar-vos que no menteixo i que no hi ha cap força molecular ni anatòmica ni divina que puguin fer, no ja modificar, sinó trontollar les seves teories, citaré un parell de frases mítiques wolpoffianes:

-“Els europeus descendeixen en un 50% d’avantpassats neandertals, com a mínim”.
-“Un neandertal el veig cada matí davant del mirall del lavabo abans d’afeitar-me”.

Què? Convençuts? I ara us preguntareu: i en què s’aguanten aquestes afirmacions????
Doncs en la morfologia (veu híbrids per tot arreu), i en la genètica (veu o vol veure interbreeding a tot arreu, per exemple en un article del 2009 de nom How Neandertals inform human variation, on hi afirma que el FOXP2 n’és una prova).
Tant és que no parin de sortir papers que diguin que la possible contribució neandertal és menor del 0.000…(etc)1, i que molts híbrids siguin més que dubtosos (com el de Cioclovina1), això és absolutament igual: el nostre Milford tira pel dret.
I ben fet que fa: si ell ho creu així, és que en deu tenir motius, i a més a més, després de tants outofafricanistes convençuts amb les seves teories de ments superiors i extincions en massa per part dels humans més evolucionats i multirregis als quals sembla que hagin tret sang, en Wolpoff amb el seu esprit va bé per agitar l’ambient. Ànims Milford!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada