divendres, 9 d’abril del 2010

3 telèfons de contacte per resoldre els dubtes Neanderexistencials

Aquí us els deixo:

(49) 341 3550 - 501
(49) 341 3550 - 500 (secretary)
(49) 341 3550 - 555


El 49 deu ser el prefix. Aquests, i no pas d'altres, números de telèfon, us han de permetre, teòricament parlant, posar-vos en contacte amb en Pääbo de pell, carn, ossos i esperit, o la seva secretària.
Com que tots sabem que en Pääbo és un humà modern, i com a tal, és portador d'aquella meravellosa mutació al FOXP2 que ens permet parlar i parlar i parlar i parlar, segur que així que rebi la trucada (compte amb el preu, que és internacional!) us respondrà o amb un Hello! o amb un Hallo! o bé amb alguna paraula equivalent a "hola" en alguna llengua de per allà escandinàvia, on va néixer fa uns 40 anys (o eren 50?); també és possible que us diguin: Max Planck Institute, how can I help you? O alguna cosa per l'estil en alemany.
Si no domineu gaire bé l'anglès parlat, com és el meu cas (però l'escrit sí, eh, gràcies als milers d'articles sobre neandertals que he llegit!), no cal que us desespereu, que amb ben poques paraules segur que entendran el missatge; digueu, amb la veu ben alta i clara, els següents mots: neandertal genome, results, when, interbreeding, yes or not, how much, next project, cloning?, i deixeu que facin ells. Si no enteneu l'anglès parlat, graveu la conversa i després descodifiqueu-la amb el reproductor del windows. Quan acabin, digueu-los: thanks, that's amazing, i love neandertals!, i ja ho entendran.
Això, això és el que hauria de fer jo! Només sentir la veu d'algun d'aquells tocaADNneandertalià ja se'm posa la pell de gallina, quina emoció! És exactament el mateix que rebre un autògraf en persona del teu actor predilecte! Algun dia d'aquests ho haig de fer, encara que només sigui trucar i sentir com despengen el telèfon. El meu problema és que sóc una mica tímida i tinc por que en Pääbo m'engegi a collir espàrrecs, per això us animo a vosaltres a fer-ho, si total, de ben segur que ja ho hauran fet milers de persones, i per una trucadeta de no res!
No, no i no! Si no publiquen els Resultats del Genoma abans de Sant Joan, no, va, abans que s'acabi l'estiu, els trucaré i els diré què what the hell are you waiting for, i si no ho faig, em tallaré els cabells al 0, he dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada