dilluns, 5 d’abril del 2010

DNI per a neandertalòfils


Si no us agrada el vostre carnet d'identitat, sempre hi sou a temps de canviar-vos-el per aquest de tant original. Es tracta d'una idea brillant que va tenir algú amb una gran devoció als Spy, una parelleta de neandertals ben coneguda a Bèlgica.
La idea m'ha agradat tant que em faré el meu propi carnet neandertalià. Ja us l'ensenyaré!

Com tot DNI, consta de nom i cognoms, nacionalitat, lloc i any de naixement, i, és clar, la signatura. Com que els Spy segurament no en sabien, d'escriure, el que van fer va ser dibuixar l'estri més conegut, útil i imprescindible del dia a dia al paleolític mitjà: la incomfusible punta de fletxa pertanyent a la indústria mosteriana. Servia per a tot: caçar, fer vestits, pegar el company, gratar-se l'esquena, tallar bistecs...
Un altre detall curiós és la data que apareix a baix de tot -1886-08-16, que és la data de descobriment d'aquests Spy, uns dels primers neandertals trobats, fins i tot abans que el malanomenat Neandertal 1, però no reconeguts com a tals fins uns quants anys més tard.

Les coses han canviat força d'ençà del 1886, i els neander han passat de ser considerats uns simis esguerrats a uns humans força intel·ligents i dignes de portar carnet d'identitat. Qui sap si en un futur algun NeanderClon n'haurà de fer servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada