dimecres, 28 d’abril del 2010

Ràdio Neandertal

En una classificació sobre quin era el país amb el coeficient intel·lectual mitjà més alt del món, Alemanya en va sortir guanyadora. No és que tingui una predilecció especial pels alemanys, però veient la seva inventiva, -només cal recordar l'impressionant Neanderthal Museum, situat a la Vall del Düsseldorf, on uns manobres hi van trobar Neandertal 1 en persona, i que rep milers de visites cada any, la Central, que també té la seu allà i on s'hi està seqüenciant el famós i controvertit genoma i en definitiva, tota la recerca biològica que situa Alemanya en un dels països capdavanters al món. Si els neandertals s'haguessin de clonar, probablement el primer nadó naixeria en terres alemanyes.
Centrem-nos en el present, per ara. I el present és que alguns alemanys molt llestos i amb una veu molt elegant, han muntat una ràdio... neandertal:

Els continguts de la pàgina, per bé que molt amplis, no semblen pas massa dedicats als neandertals en sí, del que no hi ha dubte és que el director del programa ben segur que de neandertals -o més ben dit, neandertalers- en sap un niu.

http://www.radioneandertal.de

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada