dimecres, 21 d’abril del 2010

SOM NEANDERTALS, SOM NEANDERTALS, SOM NEANDERTALS, SOM NEANDERTALS, passa-ho!


Un estudi de la Universitat de Mèxic dirigit per Jeffrey Long ha arribat a la conclusió que:
the findings mean Neanderthals did not completely disappear, but “there is a little bit of Neanderthal left over in almost all humans.”

IUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUU SÓC FELIÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
La notícia que tots esperavem poder veure: hi va haver INTERBREEDING!!! SIIIIIIII AIXÒ ÉS MAGNIFIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC:

1
-Perquè engega el Forad'Àfrica a prendre pel cool.
2-Perquè ells son part de nosaltres. Perquè ells són fascinants, perquè sempre havia somniat poguer ser una mica com ells, perquè això em fa molt feliç!
3- Perquè ja no els podrem insultar tant a la lleugera, si formen part de nosaltres...
4-Perquè en teoria som tots la mateixa espècie (SIIIII, que ens canviin el nom per Homo s. neanderthalensis, que molta molt!) i totes aquelles teories de micos i de retardats mentals SÓN FALSEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS i els seus autors hauran d'anar juntament amb els africanistes a prendre pel cooooooooooooooooooooooolllllllll.
5-Perquè en Hawks és el millor, i té raó.
6-En definitiva, perquè probablement som NEANDERTALS, una miqueta eh, només!

Dic probablement perquè els gens ancestrals de l'equip de científics mexicans que ha fet l'estudi no pot establir de manera exacta si eren els neandertals o l'homo heidelbergensis.
Però el més impressionant de tot és que segons l'anàlisi del genoma complet de 1.983 persones d'arreu del món, l'interbreeding va passar 2 VEGADES:
-La primera, fa 60.000 anys a la regió mediterrània.
-La segona, fa 45.000 anys, a l'Àsia de l'est.

Impressionant, senyors. Els humans que vivien al mediterrani fa 60.000 anys, van migrar a Europa, Asia i Amèrica. En arribar a Àsia,fa 45.000 anys, van tornar a posar-se a fer feina, i des d'allà van passar a Oceania. Els investigadors han trobat gens "arcaics" a totes les poblacions del món excepte els africans (VISCA, això vol dir que jo em trobo dins del grup afortunat!).
Aquestes conclusions s'expliquen molt bé amb el registre fòssil, almenys de l'àrea Mediterrània, on els investigadors tenen greus problemes per determinar a quina espècie pertanyien els fòssils de fa 60.000 anys, com ara els Skhul. A l'Àsia és possible que encara hi visqués l'Erectus, el Heidelbergensis, o fins i tot la senyora X.

Però Ep! Que encara falta el vist-i-plau d'en Pääbo; amb el seu genoma gairebé completat ens podrà aportar més dades interessants d'aquest estudi. Siusplau, que les dades no siguin contradictòries, i sobretot, que arribin aviadet, d'acord, Svanty? En cas de confirmar els resultats d'aquest estudi, llavors hauria de complir la meva promesa de despilotar-me.

És genial, genial! poder dir davant del món: SÓC UN NEANDERTAL, SÓC UN NEANDERTAL, SÓC UN NEANDERTAL! No es van extingir! Encara són vius, els portem DINS NOSTRE!
(me'n vaig corrents a llegir el blog d'en Hawks, estic tant impacient que no em puc esperar més, si en voleu més detalls d'aquesta sensacional notícia només heu d'escriure Neanderthal interbreeding al google).

Font:
www.physorg.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada