dissabte, 1 de maig del 2010

Codi: Milwaukee 4M, vespre.

Notícia BOMBA: En Hawks serà el dia 4 d'aquest mes a la ciutat de Milwakee situada prop de Wisconsin -on hi té la seva university- a fer... UNA CONFERÈNCIA SOBRE ELS NEANDERTALS. El títol no en podia ser cap altre: "The Great Neandertal Comeback: How Genomic-Era Science is Breathing Life Into Our Ancestors."

Almenys així d'entrada sembla com el regal desitjat, esperat i somniat durant més d'un any i que al final, el dia 7 de gener a primera hora del matí te'l trobes a la taula del menjador. Hi pot haver res millor que una conferència d'en Hawks sobre genòmica neandertal? La resposta és NO.
Perquè com ja deveu haver llegit al seu blog, en Hawks no només parlarà de genètica i dinàmica de poblacions, sinó també de la complexitat cultural dels neandertals. Segons ell, tant sorprenent era la seva cultura que ens pot explicar coses també sorprenents sobre els humans d'avui en dia.

En Hawks ens hi anima a tots a anar-hi, sobretot si vivim a prop d'aquesta ciutat, però aquest no és pas el meu cas ni el de milions de neandertalòfils, o sigui que en Hawks o algun fan que hi hagi per allà i que vagi a la conferència, crec que seria molt oportú que en pengés un vídeo al YouTube o com a mínim una petita gravació, encara que només sigui d'un bocinet de la Gran Conferència vaaa siusplau!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada