dimarts, 22 de març del 2011

El menú neandertal no incorporava Bic Macs

Ho acabem de saber: els neandertals ens han comunicat que menjaven Bic Macs, en ple paleolític superior. És una notícia que si no ha fet la volta al món, poc en falta. La comunicació, sembla, segons certs interpretadors dels gargots de les coves, anomenants vulgarment arqueòlegs, un dibuix, o més aviat un gargot. Un simple gargot, com aquells que fan els nens de 5 anys quan estan avorrits.

Potser sí que un nen neandertal un dia estava avorrit i va dibuixar un Bic Mac a la paret de la cova on vivien ell i la seva família.



Deixant de banda els títols i l'experiència acumulada dels arqueòlegs famolencs que hi havia fotografiant el dibuix, a mi no em sembla un Bic Mac, sinó una d'aquelles imatges que s'utilitzen en tests psiquiàtrics per treure a la llum traumes sexuals del pacient. Diria que hi veig un plat volador, més que no pas un Bic Mac, i unes mans que intenten tocar-lo.

El dibuix en teoria ha estat trobat a la cova francesa de La-Roche Cotard, i datat en 25.000 anys, quan els neandertals ja s'havien gairebé exingit del tot. Per tant, no veig cap motiu per atribuir aquest suposat dibuix als neandertals i no pas als HAM, que en aquella època ja havien ocupat gran part d'Europa.

Hi ha encara una altra possibilitat: que tot sigui una trola. Que el dibuix sigui més fals que el cervell del qui l'ha trobat, en aquest cas, Jean-Claude Bouisquet, i que a més a més, aquest tal Busquets sigui especialista fent bromes de mal gust i enrient-se'n a la nostra esquena. És sospitós que la pintura de color butà es vegi tant clarament, i que el dibuix sigui tant simple: unes manetes volent agafar una línia semi-horitzontal. Molt americà tot plegat; als americans, com ja sabeu, els agraden les coses simples i que omplin la panxa ben depressa, i sobretot, que portin molts de greixos insaturats, com ara un Bic Mac.



Per tant, digueu-me incrèdula, però de moment, de tota aquesta història no me'n crec res. I començant per les dates, sr. Busquets, fa 25.000 anys ja no hi havia neandertals a França, estaven extingits! Sap què vol dir la paraula extingit, sr. Busquets? És el que passa quan vostè s'acaba un Bic Mac: que ja no hi és, ha desaparegut, ja no es veu, ja no en pot continuar menjant perquè la seva existència s'ha reduït a una part infinitesimalment petita, i si continués mastegant es queixalaria els dits.

I pensar que ara s'està pixant a sobre la taula de tant de riure, aquest tipus! Em vénen ganes d'ofegar-lo amb un Bic Mac gegant!!



FONT:

http://glossynews.com/society/health/201103211109/painting-of-big-mac-found-in-neanderthal-cave/

6 comentaris:

  1. jajaja segurament al pobre home el forçaven a publicar un article científic per tal de no perdre la feina però encara no havia obtingut resultats en el que sigui que fos el seu camp ( amb tota probabilitat NO els Neandertals :P).

    Ara els seus amos, el prestigi dels quals deu dependre més del número de publicacions del seu personal més que del contingut d'aquetes, deuen estar ben satisfets.

    Tinc entés que així és com funcionen alguns contractes al nord...

    ResponElimina
  2. Una altra possibilitat és que els 25.000 surtin de la suma que li han pagat els de McDonalds per a fer aquest article!

    25000 euros a canvi de mossegar-se els dits no està tan malament!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Alguns contractes funcionen així? Doncs aquest home ha fet molt bé de pintar les manetes amb el Bic Mac al costat; han quedat tots ben retratats: l'home en sí, els de l'empresa on treballa, i el contractes del nord. Que els fotin tots al carrer, home!

    "Una altra possibilitat és que els 25.000 surtin de la suma que li han pagat els de McDonalds per a fer aquest article!"

    25.000 euros per fer un gargot a la paret i riure's dels neandertals, i mentrestant els nens d'Etiòpia ensenyant les costelles, això no té perdó home! Els haurien de triturar en vida i fer-ne unes quantes hamburgueses pels Bic Macs, i encara sóc massa bona.

    ResponElimina
  4. jajajaja bé no sé si tan exagerat com per a que et permetin escriure un article tan ridicul, però hi ha contractes que et forcen a escriure articles amb certa freqüencia...

    i em sembla deliciós imaginarme com els triutures en vida per fer-ne hamburgueses, però si fos cert que han comprat a l'autor segur que els pobres no pretenien fer cap mal a la memòria dels neanderthals. Ells només volen fer-se més rics venent hamburgueses a costa de criar vaques de manera insostenible a sudamèrica i enreixant abominacions com el pobre nen de la foto de braços monstruosos i de pares insensats.

    ResponElimina
  5. "jajajaja bé no sé si tan exagerat com per a que et permetin escriure un article tan ridicul, però hi ha contractes que et forcen a escriure articles amb certa freqüencia..."

    Amb aquests favors la única cosa que aconsegueixen és estupiditzar la població,que s'imagina els neandertals amb el menú "Bic Mac Mamutus" ara que també els pot interessar això. Són coses del món sàpiens.

    "i em sembla deliciós imaginarme com els triutures en vida per fer-ne hamburgueses, però si fos cert que han comprat a l'autor segur que els pobres no pretenien fer cap mal a la memòria dels neanderthals. Ells només volen fer-se més rics venent hamburgueses a costa de criar vaques de manera insostenible a sudamèrica i enreixant abominacions com el pobre nen de la foto de braços monstruosos i de pares insensats. "

    Deus voler dir engreixant xDDD tot i que enreixant no queda gens malament. Nens com aquests deuen ser presoners del seu propi cos. Cada cop que els miro, se'm treu la gana :P

    ResponElimina
  6. jejeje volia dir engreixant, certament...

    ResponElimina